طرز تهیه جوجه کباب در فر

طرز تهیه جوجه کباب در فر , طرز تهیه جوجه کباب در فر با سیخ چوبی , طرز تهیه جوجه کباب در فر برقی , طرز تهیه جوجه کباب در فر گازی 

امروزه اکثر افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه جوجه کباب در فر برقی و گازی با سیخ چوبی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه جوجه کباب در فر

جوجه مرغ : ۷۵۰ گرم

آب لیموترش :  ۲٫۵ فنجان

زعفران :قدری

پاپریکا  :قدری

روغن زیتون  : ۰٫۵ فنجان

جعفری شاخه ای  :  قدری

فلفل  :قدری

نمک  :  قدری

طرز تهیه جوجه کباب در فر

جوجه های تکه شده را در روغن زیتون ، نمک، فلفل ، زعفران ، پودر پاپریکا و آبلیمو بخوابانید و بعد از یک ساعت به سیخ بکشید.فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و سیخ های کباب را در سینی فر بچینید و در فر به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت  قرار دهید.بعد از اینکه کباب ها کمی برشته شدند حرارت فر را کم کنید و به ۳۵۰ درجه برسانید تا مغز کباب ها کاملا پخته شوند.کباب پخته شده را در کنار گوجه و چند شاخه جعفری تزیین کنید.- دقت کنید کباب ها خشک نشوند و سیخ بال و ران را زودتر از سیخ سینه ها در فر قرار دهید.

طرز تهیه جوجه کباب در فر خانگی , طرز تهیه جوجه کباب در فر اجاق گاز , طرز تهیه جوجه کباب در فرگاز , طرز تهیه جوجه کباب در فر آپارات


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها