طرز تهیه عدسی

 

طرز تهیه عدسی کرمانشاهی , طرز تهیه عدسی با قارچ , طرز تهیه عدسی با برنج , طرز تهیه عدسی با گوشت

در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره کالری و خواص و طرز تهیه عدسی مجلسی اصفهانی و کرمانشاهی خوشمزه با برنج و گوشت و قارچ  در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه عدسی

عدس شسته و خیس خورده ۵۰۰ گرم

آب ۶-۷ پیمانه

پیاز خرد شده ۱ عدد

روغن یا کره ذوب کرده ۳-۴ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه عدسی , طرز تهیه عدسی خوشمزه , طرز تهیه عدسی مجلسی , طرز تهیه عدسی با سیب زمینی

عدس‌ منبعی عالی برای فیتواستروژن‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی به شمار می‌رود که می‌توانند به پیشگیری از برخی انواع سرطان ‌ها کمک می‌کنند؛ به ویژه سرطان‌ّهایی که با هورمون‌های بدن در ارتباط هستند نظیر سرطان و سرطان پروستات. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در عدس می‌توانند از تاثیرات رادیکال‌های آزاد که باعث ایجاد استرس اکسیداتیو و بالطبع ایجاد سرطان می‌شوند، جلوگیری کنند. ‌

طرز تهیه عدسی مجلسی

عدس و پیاز را با ۷-۶ پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید حدود ۲-۱ ساعت بپزد.

آرد را در کاسه‌ای ریخته، به تدریج نیم پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا آرد در آب حل شود.

پس از این که عدس پخت و تقریبا نرم شد (پس از حدود ۱ ساعت)، آرد حل شده در آب را به آن اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر صبر کنید تا آرد بپزد.

نیم ساعت قبل از پایان پخت، کمی نمک اضافه کنید.

وقتی عدس کاملا نرم شد و آب آن خورد رفت، با گوشت کوب بکوبید یا در غذاساز بریزید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

عدسی را در ظرف سرو بکشید، کمی روغن داغ یا کره ذوب شده روی آن بریزید و مقداری پودر آویشن روی آن بپاشید.

عدسی اصفهانی را به صورت داغ با نان میل کنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها